allt om kök logo

Att anlita en golvläggare i Göteborg behöver inte vara särskilt dyrt

Ett nytt golv kan lyfta ett helt rum och öka värdet på bostaden. Med rot-avdraget är det heller inte särskilt dyrt att anlita en golvläggare i Göteborg.

Golvet har stor betydelse för intrycket av ett hem och en bostad. Att som privatperson anlita en golvläggare för att få ett nytt golv inlagt behöver inte vara särskilt dyrt. Detta då rot-avdraget gäller på golvläggning. Väljer man att satsa på ett trägolv ökar dessutom värdet på bostaden.

Ett trägolv är också en bra investering på så vis att det har en lång livslängd och går att slipa om. Det är inte ovanligt med massiva trägolv som är över ett hundra år gamla. Utbudet av olika typer av trägolv är idag stort och vissa går snabbare att lägga än andra vilket minskar arbetskostnaden.

Så hittar du Göteborgs bästa golvläggare

Vill man anlita en golvläggare i Göteborg kan det vara klokt att ta in flera offerter. Men man kan inte bara gå på priset när man väljer golvläggare då tyvärr inte alla är bra eller seriösa. Undvik de som erbjuder golvläggning till riktigt lågt pris och välj ut de två mest intressanta och be om referenser.

Ibland kan det vara bra att även söka på nätet för att se om någon tidigare kund har lagt upp en dålig recension. Skriv också ett tydligt avtal med den golvläggare du väljer. På så vis tydliggör ni vad ni har kommit överens om och kan undvika missförstånd.

14 Jul 2023