allt om kök logo

Byggföretag hjälpte till med överraskning i Stockholm

Det behöver inte vara krångligt att överraska en familjemedlem med ett nytt rum. Det är bara att kontakta ett byggföretag i Stockholm för att få hjälp.

Anna hade planerat under lång tid inför Ulfs födelsedagsfest. Under det senaste halvåret hade han arbetat hemifrån för att kunna ta hand om deras dotter som varit med om en olycka. Hon klarade det mesta själv nu, men det kändes tryggt att ha någon hemma ifall hon behövde hjälp med något.

Ulf tog sig ofta åt ryggen och Anna förstod att arbetet vid köksbordet inte var bra. Då hade idén dykt upp. Hon skulle ge honom ett eget kontor. Som det såg ut nu fanns ingen plats, men en tillbyggnad skulle ge den avskildhet han behövde. Samtidigt som dottern skulle slippa att pappan ockuperade köket.

Bokning av byggföretag

Sedan långt tillbaka hade Anna vetat att Ulf skulle åka iväg på en resa tillsammans med ett kompisgäng som cyklade. Resan skulle gå till Spanien och vara två veckor lång. Hon visste att det kunde bli tight men kollade med ett byggföretag som lovade att färdigställa så snabbt de kunde.

Byggarbetarna var fantastiska och Anna hann färdigställa med de nyinköpta kontorsmöblerna. Hon hade även placerat Ulfs elgitarr med högtalare i rummet. När Ulf körde in på uppfarten gick hon ut för att möta honom. Glädjen var inte att ta miste på när han lyfte upp henne och snurrade runt. När han satte sig ner vid skrivbordet och såg ut genom fönstret sa hon: Grattis älskling, och välkommen hem.

25 May 2022