allt om kök logo

Funderar du på en köksrenovering?

Önskar du dig en köksrenovering? Är det dags för nya material och färger i kök? Har du redan bestämt en budget, för hur mycket det får kosta? Klart är att den som renoverar sitt kök, höjer värdet på hela sin bostad. Det är oftast nya kök och, eller badrum som brukar attrahera flest, hugade spekulanter på visningar och försäljningar.

Är det så att man funderar på att snart sälja sin bostad bör man inte gå loss på färgburkarna utan renovera med ganska neutrala färger som beige, vitt eller grått. Med nya köksluckor så får man ett lyft på hela köket, nytt utseende, rena ytor och så kan man sänka priset på arbetskostnaderna genom Rot-avdraget.

Vilken färg önskas?

Vill du ha ett vitt och ljust kök? Då passar ju vita köksluckor bäst. Att bara  ha allting vitt kanske inte är så populärt, då kan man kombinera det med träfärgat på diskbänk, arbetsbänk och på köksön. Vill man kombinera med en annan färg kan man kombinera med beige, gult, svart eller grått, så blir det ett mer stilrent och sobert kök.

Vilket mönster önskas?

Som de flesta förstår kan man ha köksluckor antingen i fanér, träluckor eller plast. De dyraste är de som är helt och hållet tillverkade av trä. Har man en extremt god ordning på sina pryttlar och porslin så kan man ha köksskåp utan köksluckor och då ha enbart glas. Då ser man vad som finns och man behöver inte leta. Sedan finns det ju köksluckor med mönster, som antingen bildar ram på köksluckorna, eller något annat mönster; randigt, på tvären eller liknande eller så vill man ha helt släta köksluckor.

Hur önskas resten av köket?

Skaffa inredning som passar till köksluckorna. Har man randig tapet är det snyggast med enfärgade köksluckor. Och tvärtom, har man mycket färggranna köksluckor kan man vilja ha en diskret färg på väggarna. När du väl är beredd att skaffa nya köksluckor till köket i Nyköping så är det bara att googla "köksluckor Nyköping" så kan man sedan ringa dem som Googles sökmotorer tar fram. Oftast vill de som levererar nya köksluckor till en att kanske göra ett kostnadsfritt besök så att de kan ge en realistisk offert. När man sedan har bestämt sig, kan de komma och montera dem på plats så att de vet att det blir riktigt gjort. Här kan du läsa mer om nya köksluckor i Nyköping på: https://www.köksluckornyköping.se

10 Feb 2020