allt om kök logo

Målare i Sundbyberg ses sällan skära av sig örat

Man behöver inte skära av sig örat för att man är målare. Vincent van Gogh gjorde det, av oklara skäl. Men en målare i Sundbyberg slipper om denne inte vill.

Vincent van Gogh var en målare som blivit älskad och hyllad först efter sin död. Under sin egen livstid var han missförstådd och ratad. Han sålde bara ett större verk själv medan han levde. Han var heller inte särskilt lycklig och av någon orsak – som har förklarats med olycklig kärlek - skar han av sig sitt ena öra.

Om en målare i Sundbyberg ska inspireras av van Gogh blir denne det bäst genom konstnärens fantastiska känsla för färger och toner. Inte genom konstnärens benägenhet att skära av sig kroppsdelar. Det är ju upp till var och en att bestämma. Men kanske inget att rekommendera.

En duktig målare kan mer än att bara måla

Precis som van Gogh kunde mer än att bara måla (som att skära av sig örat) kan en målare från Sundbyberg mer. Till skillnad från van Gogh kan dock en mångsidig målare sälja sina verk eller sitt arbete till rimliga priser. När du anlitar en målare, kolla då om denne också behärskar:

Har målaren dessutom förmågan att kunna hjälpa en kund att välja färger med samma känsla för stämningar och känslor som Vincent van Gogh, då är det en målare att hålla i och använda för precis hela renoveringsprojektet där hemma.

23 Apr 2022