allt om kök logo

Platsbyggd garderob skapar mer utrymme i Stockholm

Genom att använda sig av en platsbyggd garderob går det att utnyttja alla ytor på ett bättre sätt i Stockholm och kanske även få mer yta att röra sig på.

Hur mycket ytor det än finns för förvaring i en bostad så brukar det kännas som att det finns alldeles för lite. Och det gäller för allt från köksskåp till förråd och garderober. Det blir hela tiden något som får stå framme eller förvaringsytor som är så belamrade att det inte går att hitta något i dem.

Trots att det är så finns det ändå en hel del ytor som samlar damm istället för att samla dina saker. Eller lite centimeter här och där som täcks av lister eller täckbrädor istället för att agera förvaring.

Det finns en hel del lösningar som går att ta till. Som förvaringslådor där det brukar vara en list under köksskåpen. Men också ovanpå köksskåpen eller vid sidan om köksskåpen. Och samma lösningar finns när det gäller garderober. Där det finns produkter i alla möjliga mått och utformningar, även om de inte har fördelarna av en platsbyggd lösning.

Mer yta med en platsbyggd garderob

Det finns många fördelar med en platsbyggd garderob som ofta inte kommer upp inom området inredning. En av de mest omtalade funktionerna med en platsbyggd garderob är att du plötsligt kan dra nytta av alla centimeter som finns tillgängliga, istället för att ha ytor som dammsamlare eller att ha lister där.

Men det finns även en annan mycket viktig anledning till att du väljer en platsbyggd garderob och det är att du plötsligt kan sätta en garderob på en plats där du annars inte kan ha en förvaring över huvud taget.

Om du väljer att platsbygga en garderob så kan du få mått i bredd, höjd och djup som du inte kan hitta bland de produkter som säljs. Du kan även få en kombination av inredning, dörrar och material som inte heller går att finna någon annanstans. Det gör att du skapar ett hem med mesta möjliga förvaringsyta och samtidigt mesta möjliga yta för övrigt boende.

23 Oct 2023