allt om kök logo

Professionella målare i Göteborg

Har du bestämt dig att måla om ditt hus, men känner att du inte har tiden, tålamodet eller kunskapen själv? Då kan du kontakta en målare i Göteborg för att uppnå de resultat som du drömmer om.

Att måla är ett utmärkt sätt att pigga upp ditt hem och göra det till ditt. Om du har flyttat in i ett nybyggt hus kommer detta ofta med tråkiga vita väggar. Eller om du har köpt ett äldre hus kanske det kommer med gamla tapeter. En målare kan hjälpa dig att uppnå de önskade resultaten, och ännu bättre. Att måla är något som du kan göra själv, men det krävs faktiskt mer än bara att måla. Det krävs ett noggrant förarbete, och att måla är också väldigt tidskrävande. Det är alltid värt att kontakta ett flertal målare och få några olika offert från olika målare i Göteborg. Alla seriösa firmor borde erbjuda dig en kostnadsfri offert. Kolla också gärna igenom deras tidigare arbete.

Ge ditt hus nytt liv med färg

Att måla ditt hem är ett perfekt sätt att göra en stor förändring i ditt hus utan att det behöver kosta allt för mycket. Det är perfekt för dig med en budget, men bara känner att du vill göra ditt hus till ditt. När det kommer till att måla är det bara din fantasi som sätter gränserna. Du kan välja allt från starka färger, till fantastiska tapeter. Måla är dessutom ett sätt för dig att höja värdet på ditt hus. Det är ingen hemlighet att ett hus som ser snyggare ut är enklare att sälja, och det kan dessutom säljas för ett högre pris. Detta är också varför det är värt att anställa en målare för att utföra arbetet. Om du gör det själv är det lätt att det blir ojämnt, och därmed ser sämre ut.

Glöm inte ROT-avdraget

ROT-avdraget är något som privatpersoner verkligen borde dra nytta av. ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Detta avdrag gäller däremot inte om du vill bygga ett nytt hus, utan enbart befintliga hus. För att kunna använda dig av avdraget krävs det att du äger huset. Avdraget gäller på 30 % av arbetskostnaden, så materialet för arbetet ingår alltså inte under avdraget. Sedan 2019 gäller det också upp till 50 000 per person som är över 18 år gammal som bor i hushållet. Kom ihåg att firman som du anställer måste ha F-skatt för att avdraget ska gälla. Vi rekommenderar att kolla in denna webbplatsen: https://www.målaregöteborg.biz

23 Feb 2020