allt om kök logo

Uthyrt attefallshus stärker din hushållsbudget i Stockholm

Attefallshus är en självklarhet för den som har outnyttjad yta på sin tomt i Stockholm. I dagens ekonomi finns inget utrymme att låta utrymme gå förlorat.

Utrymme över på tomten i Stockholm? Då är du allvarligt talat inte klok om du inte genast börjar utnyttja den ytan. Ett attefallshus kan ge dig betydande inkomster varje månad. Behövligt i dessa tider, med tanke på skenande elpriser och inflation. Särskilt i kombination med det pressade läget på Stockholms bostadsmarknad.

Du kommer inte ha några problem med att få ditt attefallshus uthyrt, när det väl står klart. Och även om du inte bör ta ut rena ockerpriser, har du alla möjligheter att få riktigt bra betalt i hyra för ditt nya annex. I dag söker även högutbildade och välavlönade akademiker och affärsmän bostäder att hyra i staden.

Attefallshus kombinerat med garage ökar din bostadsyta

Du kan också överväga att bygga ihop attefallshus med garage, om du vill kunna kombinera din befintliga bostadsyta med din nya. Detta är ett sätt att utöka ditt nuvarande hus, utan att behöva ansöka om besvärliga bygglov. Det kan också vara ett sätt att förenkla uthyrningen av attefallshuset, eftersom din hyresgäst då kan få smidig tillgång till det stora husets faciliteter.

Självklart kan du också satsa på ett attefallshus som tillbyggnad till garaget för helt eget bruk. Kanske har familjen växt, men ni har inte möjlighet att flytta eller köpa nytt. Att kunna utöka den existerande bostadsytan kan vara en riktig livräddare för många trångbodda familjer.

7 Sep 2022