allt om kök logo

Badrumsrenovering på Lidingö med inspiration från influencers

När du drar igång en badrumsrenovering på Lidingö bör du ha inspirationen klar för dig från början. Många influencers har kanonsnygga badrum att kolla in.

Inspireras av Sveriges största influencers och skapa dina drömmars badrum på Lidingö. Det verkar nämligen som att just badrum är det allra hetaste att lägga lite extra krut på just nu. Det vittnar inte minst blogginlägg från stora namn som Elsa Billgren och Sandra Beijer om.

Elsa Billgren verkar ha en riktig girl crush på inredningsdesignern Marie-Louise Sjögren. Och det är inte så konstigt, med tanke på de smakfulla inredningar Sjögren tar fram till sina välbeställda kunder. Men glöm inte att en badrumsrenovering inte måste vara svindyr för att bli lyckad. Med hjälp av din egen goda smak och en bra hantverkares yrkesskicklighet kan du komma långt.

Badrumsrenovering – flexibla hantverkare på Lidingö

När du letar hantverkare för att ta hand om din badrumsrenovering på Lidingö, bör du självklart undersöka hur bra vederbörande är på att följa instruktioner och vilken känsla för detaljer hen har. När du ska skapa ett badrum i klass med Billgren och Sjögren kommer du behöva vara noggrann med varenda liten vinkel och beslag i badrummet.

Du bör också lägga lite tid på att leta efter bra inredningsdetaljer. Ofta kan det bli extra vackert att blanda nytillverkade saker med äldre, kanske till och med antika, grejer. Var noga med att informera din hantverkare om att du kommer planera din inredning efter hand, så att hen skapar utrymme för improvisation längs vägen. Du kan behöva experimentera en del för att få till precis rätt känsla. Mer om badrumsrenovering kan du hitta här: badrumsrenoveringlidingö.nu

10 Jan 2023