allt om kök logo

Dags för fönsterbyte i din BRF

Börjar det bli dags för ett fönsterbyte i din BRF? Då är det riktigt klokt att du kontaktar en professionell fönsterbytarfirma som fixar allt åt dig, året om.

Fönster är ett känsligt ämne. Det är mycket jobb att byta fönster. Speciellt om det behöver göras under vintern. Hur gör man egentligen och vilka verktyg behöver man? Överlämna alla dina problem åt en professionell firma som kan ta hand om ert fönsterbyte i BRF:en. Då blir det gjort på ett kick.

Kan man verkligen byta fönster vilken årstid som helst? Ja, det är möjligt. Såklart är det ju alltid skönare att byta fönster under de varmare månaderna, så att det inte blir korsdrag med snålvinden på vintern. Men med fläktar och fönsterskydd, och lite tålamod, så kan du göra ett fönsterbyte även på vintern.

Kostnadsfritt möte för vägledning om fönsterbyte i BRF

Det är alltid skönt att veta vad man ger sig in på, innan man bestämmer sig. Så boka ett kostnadsfritt möte för att få reda på hur det kommer att gå till, hur du kommer att få hjälp och vad det kommer att kosta. Då kan ett väl genomtänkt beslut tas.

Det är helt klart värt att hålla efter fönstren. Varför är det så viktigt? Därför att dina fönster är den snabbaste vägen in i lägenheten för regn och fukt och kyla. Så när du håller efter fönstren så kommer det att bli mycket lättare för din bostad att hålla värmen och skydda dig från väder och vind. Det ökar dessutom värdet på din bostad.

9 Jan 2023