allt om kök logo

Därför ska du se över husets isolering i Stockholm

Att sätta in bra isolering i huset i Stockholm kan sänka dina elkostnader och rädda familjeekonomin. Där värmen försvinner, försvinner också pengarna.

Du som är villaägare har sannolikt lagt märke till vad som hänt med elpriserna på sistone. De har skjutit i höjden. Säkert har detta fört med sig att du försöker hitta sätt att få ned din elförbrukning. Särskilt brukar uppvärmningen vara en riktig energitjuv.

I storstäder som Stockholm brukar familjers ekonomier vara lite extra pressade. Priserna på allt från mat till kollektivtrafik ligger ofta högre än ute på landsbygden, samtidigt som villapriserna och bolånen är skyhöga. Du som har ett hus i Stockholm har alltså all anledning att ta en snabb titt på hur det står till med isolering i din kåk.

Isolering av naturmaterial perfekt i hus i Stockholm

Säkert har du hört talas om uttrycket att “elda för kråkorna”. Det gäller även när det inte är en gammal oljepanna som värmer upp huset. Om alltför mycket värme smiter ut genom dåligt isolerade väggar kommer du ha betydligt högre kostnader för uppvärmning än vad du egentligen borde haft. För hushåll som ligger på marginalen vad gäller ekonomin gäller det att få huset rejält tätt.

Men inte så tätt att huset inte kan andas. Satsa på naturligt material som träfiber, så kan du hålla värmen inne samtidigt som fukten kan ledas ut. För det du inte vill ha när pengarna redan tryter, är en kostsam fuktskada på halsen. Med bra isolering slipper du det. Kom i kontakt med ett företag som är experter på isolering: www.isoleringstockholm.nu 

25 May 2022