allt om kök logo

En målare i Nacka bevarar allt du har kärt om det är möjligt

Målare i Nacka kan vara både yrkesmän och yrkeskvinnor. De har ofta specialiserat sig på att måla om inredning i hus och hem. Ibland gäller det även fasader.

Färg och form är något en duktigt målare har full koll på. Bor du i Nacka kan du verkligen skatta dig lycklig. Där finns det gott om eminenta målare som gör ett enastående jobb när det gäller att förvandla ditt hem till något nytt eller ta fram det gamla och nostalgiska i dagens ljus.

Har du en förkärlek för att bevara det som en gång funnits i ditt hem, då kan en målare ta fram en färgpalett som gör att du får samma kulör som det en gång var på alla dina trädetaljer i huset. Hela huset blir som nytt fast i samma stil som det haft under hela sin levnadstid.

Det är lika lätt att få till en total förändring genom att bara byta ut färgtemat och göra om det totalt. En bra och erfaren målare som är kreativ kan skapa ett boende du inte själv kan föreställa dig. Ge honom eller henne helt fria händer ska du se vad som trollas fram inför dina ögon.

Målare i Nacka kommun har samma lön som i övriga landet

En målare i Nacka har lön beroende på hur många timmar man har med erfarenhet av måleri. Det finns löner som avser lärlingar och löner som avser en målare som bara arbetar med att måla rostskydd till exempel. Därför kan man inte säga att alla målare har samma lön även om de följer en riktlinje.

I korta drag skulle man kunna säga att det rör sig om strax över hundra kronor i timmen till upp emot närmare tvåhundra. Du som anlitar ett företag får däremot betala mycket mer. Det beror på att allt ska täckas in. Skatter och försäkringar tillsammans med andra avgifter som arbetsgivaravgifter.

Beställer du ett jobb av en målarfirma kommer du därför debiteras summor som är minst dubbelt så höga som de summor som en målare får i lön.

Läs mer om målare här: målarenacka.nu.

13 Oct 2023