allt om kök logo

Fräscha hus ger nöjda hyresgäster så tala med en målare i Stockholm

Hyreshus behöver se trevliga ut för att behålla gamla hyresgäster och attrahera nya sådana. Kan det vara dags att anlita kompetenta målare i Stockholm kanske?

Man brukar säga att första intrycket är allt. Det är väl inte hundraprocentigt sant men det ligger mycket i det uttrycket ändå. Ett hus där färgen flagnar ser helt enkelt inte lika trevligt ut. Man kan ana att sagda hus har en insida som är ungefär lika trist och förväntningarna sjunker rejält. Klart, visar sig insidan väldigt trevlig så… men det tar ner humöret.

Stiger man sedan in genom porten och får se väggar som mest liknar de undermåligt graffitimålade godsvagnar vi alla funderat över förstärks detta första negativa intryck. Jaha, det är ett sånt hus. Ingen ansvarig bryr sig och hyresgästerna har gett upp. Vill jag verkligen bo här alls? Troligen inte.

Målare från en professionell firma i Stockholm

Vet man som fastighetsägare eller förvaltare med sig att husen börjar ser mer än lovligt sorgliga ut är det egentligen bara en sak att göra – det är dags att agera och agera på rätt sätt. Lyfta luren och kontakta en skicklig målare i Stockholm är det enda raka. De har kompetensen och kapaciteten.

När ni kommit överens om pris och utförande kan arbetet starta. På inte speciellt lång tid kommer man att få se fastigheter som ser helt annorlunda ut. En fräsch yta där färgen är attraktiv och välmålad och fönstren matchar. En insida som är så fin som man önskar.

16 Jul 2023