allt om kök logo

Golventreprenad i Dalarna – val av butiksgolv

Den som ska välja golv till en butik, måste tänka till. Golven ska vara slitstarka och välkomnande. Tala med en firma som utför golventreprenad i Dalarna.

Du är ansvarig för en större butikskedja med flera försäljningsställen i Dalarna. Flera av butikerna har golv som börjar bli slitna. Företaget står inför en totalrenovering av golven i alla butiksenheterna. Profileringen gentemot kunderna är viktig. Alla butiker ska ha samma golv så att kunderna känner igen sig oavsett vilken butik de går in i. Det blir en delikat uppgift att välja rätt golv.

Du börjar med att ta in synpunkter från dina butikschefer. En butikschef menar att oavsett valet av golv kommer det alltid att uppstå skador. Golven ska därför gärna vara av plattyp så att en eller flera plattor enkelt kan bytas. Era butiker har högt i tak och akustiken är inte den bästa. Därför måste ni välja en golvtyp som hjälper till att dämpa ljud.

Golventreprenad Dalarna – olika utrymmen

Din enkät med svar från dina butikschefer överhopar dig med synpunkter. När vi ändå ska lägga om golven i själva butiken, kan vi lika gärna byta golv på toaletterna, personalutrymmena och kanske på lagren. Det hade du inte tänkt på. Lika bra att kontakta ett företag som tar på sig golventreprenad i Dalarna. Du sätter dig ner tillsammans med en representant från golvfirman. Ni går igenom vilka typer av golv som passar i era olika lokaler. Golvfirman har bred erfarenhet av golv till butiksytor med mera och vet vilket slitage som uppkommer på olika ytor.

Du kan läsa mer kring golventreprenad på denna sida: https://www.golventreprenaddalarna.se/ 

25 Jan 2023