allt om kök logo

Skaffa modernt kök med den senaste tekniken

Funderar du på att renovera om ditt kök? Är det länge sedan som du renoverade om ditt kök, eller som någon annan renoverade det, kan det vara dags att "hotta" upp det med den senaste tekniken. Att renovera kök är mycket populärt. Det händer mycket i produktutveckling när det kommer till köksinredning. Vad sägs till exempel om köksluckor som du kan öppna bara genom att vifta lite med handen i närheten?

Om du har händerna fulla med saker som ska in i köksluckan kan det vara bra att kunna öppna den med foten, eller armen och vifta med den så öppnas den. Det finns då sensorer på köksluckan som känner av du är på väg att lasta in saker i köksluckan så öppnas den. Det fungerar ungefär på samma sätt som en baklucka på bilen där du endast behöver vifta lite med handen eller benet, så öppnad bakluckan. Men det finns fler produkter som har bättre funktioner numera i kök. Här tar vi upp några av dem.

Köksfläkt vid arbetsbänken

Glöm köksfläktarna som sitter ovanför spisarna och låter väldigt mycket när du sätter igång dem. Dessutom tar de ganska stort utrymme i anspråk. Då kan du gott och väl installera en köksfläkt som inte tar så stor (synlig) plats och som du monterar invid arbetsbänken. Då går oset neråt och leds ut den vägen ur köket och ut till utomhusluften.

Intelligenta kylskåp och frysar

Att installera intelligenta kylskåp och frys är ingen nyhet, egentligen, men de blir allt bättre. Då kan du få information till din mobil från kylen eller frysen. Hämtar du enbart en app till din mobil, så kan du få all slags information från kyl och frys, om temperaturväxlingar, om du håller på att få slut på mjölk eller smör och andra livsmedel som du har angett som viktiga att köpa in då de håller på att ta slut.

Dammsug invid diskbänken

Man kan installera en sug vid diskbänken, om man så önskar. Då kan man sopa köksgolvet och sopa det till diskbänken och trycka på en knapp som sätter igång sugen, och suger upp damm och skräp som kan ha hamnat på köksgolvet. På det sättet slipper du har damm och mjöl, till exempel på köksgolvet och slipper ta fram en bökig dammsugare.

För att få allt detta och kanske en hel köksrenovering kan du läsa mer här om hur du kan anlita denna snickare i Stockholm.

22 Oct 2018