allt om kök logo

Värme upp ditt hem med en braskamin i Stockholm

Vill du ha en billigare värmekälla som dessutom står för en hög mysfaktor? Då är det en braskamin du ska titta på. Det finns ett stort urval i Stockholm.

När man tänker på mysfaktor i sitt hem, så tänker man snabbt på en kamin. Att se elden leka, höra knastret från träet och dessutom känna värmen sprida sig, är verkligen en hög mysfaktor. Detta kan vara något av det bästa när kylan är på ingång och man äntligen kan använda sin kamin för första gången på året.

Beroende på vilken annan uppvärmning man har kan kaminen även vara en billigare värmekälla. Använder man sig av bra ved och en bra braskamin, så är det även ett miljövänligare uppvärmningssätt. Även om du redan har en kamin, så kan du av olika anledningar behöva skaffa en ny. Då finns det möjlighet att göra det.

Husets hjärta – braskamin

Ska man installera en braskamin, då ska man noga tänka på placeringen av den. Braskaminer är som hjärtat i huset. Ju bättre placerad den är, desto bättre sprider den värmen till de olika rummen. Du hittar braskamin i Stockholm i olika modeller och utföranden.

Har ni redan en braskamin som behövs ses över? Då kan samma företag hjälpa er med det. Med tanke på att det handlar om eld och rök, så är det viktigt att allting fungerar som det ska. Skapa en magisk känsla i ert hem, med en braskamin som blir hjärtat i hemmet.

7 Mar 2023